Pop-Up's kennelblogg

Pop-Up's kennelblogg

Välkommen till Pop-Up's kennelblogg

Här kommer jag att skriva lite om det som händer hos oss och våra pudlar.

Nya planer

Parning och valparPosted by Madeleine Bergendahl Wed, December 26, 2018 17:26:20
26 dec. Då har nästan ett år till gått. Ibland går det inte riktigt som man planerar och det är kanske någon mening med det också. Lilla Vera parades i oktober men gick tyvärr tom. Det var riktigt bra parningar men något var galet och hanen ska ta ett spermaprov för att se om det finns en förklaring där. Vera kommer att paras vid nästa löp istället och det blir förmodligen i mars-april.

Märta ska få sin första kull valpar här hos mig. Hon bor annars hos Åsa i Strängnäs men har varit här så mycket och känner sig hemma här så det ska inte vara några problem. Märta är ju inte en så stor mellanpudel så hanen, en svart italiensk född snygging är lite större men ändå väldigt elegant. Precis som jag gillar smiley
Solveig däremot är en lite större mellantik och ska därför paras med min egna Ingo som lämnat lite mindre valpar. Ja inte några småttingar men lite ädlare i typen och det tror jag kommer passa bra med Solveig. Har ju parat Solveigs mamma Erika med honom och det resulterade bl.a i Greta som jag är vääääldigt förtjust i.

Greta som valp smiley
Nora ska också paras, hon är dvärg men modell större. Hon är mamma till min Doris som jag verkligen gillar. Vet inte vilken hane jag ska välja än, det finns några att välja på.

Nora 1 år.

Det ska bli riktigt roligt att ha valpar igen, nytt år, nya förväntningar smiley

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tove Carlsson Fri, January 04, 2019 23:43:26

Ser med förväntan fram emot kombo Ingo+ Solveig. Du har ju såå trevliga hundar! Med vänlig hälsning, Tove

Posted by Marie Roxner Drufva Sat, December 29, 2018 17:03:12

Så härligt att höra om era valpplaner. Roligt att Ingo ska bli pappa till en ny kull. Han är ju så fin! Vi önskar er ett fint valpår 2019, hälsningar Marie, Krister och Igor (som gjort livet till en fest för oss)

Posted by Karin Kahlson Fri, December 28, 2018 23:18:22

Oj,vad mycket valpar det kan bli! Jag tänkte ju ett tag att jag skulle lägga ner planerna på en valp. Men det går inte!! Så jag är fortsatt intresserad av en mellanpudeltik ev dvärg. Gott Nytt Valpår! Bekräfta gärna att du sett min intressesanmälan via min mail. M v h Karin Kahlson, Nyköping