Pop-Up's kennelblogg

Pop-Up's kennelblogg

Välkommen till Pop-Up's kennelblogg

Här kommer jag att skriva lite om det som händer hos oss och våra pudlar.

Nu har Solveigs valpar flyttat!

Parning och valparPosted by Madeleine Bergendahl Wed, June 06, 2018 14:44:56
6 juni. Idag har den sista av Solveigs valpar flyttat. Det känns både tråkigt men samtidigt skönt och alla valpar har fått helt fantastiska nya familjer. Det här har varit en väldigt lätt kull att ha, valparna har varit väldigt okomplicerade. De var lite ojämna storleksmässigt men annars väldigt lika till sättet. Att det skulle skilja i storlek var jag väl medveten om, parar man en större hund efter lite större linjer med en lite mindre hund efter små föräldrar blir inte alla mitt emellan utan några större, några mindre och någon i mitten. Det är det som är så spännande med avel, man vet aldrig riktigt hur det ska bli.


Alla får ursäkta att jag fortfarande inte har lärt mig att ta bilder i liggande format eftersom det är det bildformatet den här hemsidan är gjord i. smiley
Poppe, Lukas, Noah, Penny och Milton med sina nya ägare smiley

LYCKA TILL!!!smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Sun, June 17, 2018 16:57:20

Tack för vår fine lille kille Noah som anpassat sig jättebra här i Lomma med storebrorsan Louis. De leker, busar och jagar varandra om vartannat. Jag hade glömt bort hur sylvassa valptänder kan vara😆 Följ gärna noah_och_louis på instagram som dotter Lisa har fixat. Kram 😍❤

Posted by Billie Fri, June 15, 2018 09:30:42

Tack fina Madeleine! Lilla Lukas mår toppen här i Uppsala. 😁 Lycka till med Julis och Maggies valpar ❤

Posted by Helena Fri, June 08, 2018 09:16:14

Rapport från Poppe i Uppsala. "Hej Madeleine 🐶 Jag har det bara fint. Uppsala är heeelt annorlunda från gården och valphagen. Till en början var jag lite försiktig, jag spanade in omgivningarna ordentligt, och helt plötsligt var det liksom hemma för mig. Jag cyklar, i min korg med gallertak, jag springer runt och busar på min familjs sommarställe, jag har grundligt undersökt hela tomten, jag har tagit en tur på stan och fikat på café. Jag har träffat alla hundar i min nya flock och den jag har blivit galet förtjust i är Idril, en vitsvensk älghund. Jag är ganska flitig på instagram under namnet "poppesworld", om du skulle vilja se vad jag har för mig. Dessutom ökar jag ordentligt i vikt, vid senaste vägningen hade jag gått upp 600g!! Nu väger jag 3.2 kilo 🐕. Kram på dig matte Madeleine, hälsa husse Tord. Ps. Micke och Helena hälsar.